Clubkampioenschap - De Edelzanger Veghel-Erp

Hoofdmenu:

Clubkampioenschap

Tentoonstelling

Het reglement voor deelname aan het clubkampioenschap 2022 zal tijdens de clubavond in sept. a.s. opgesteld worden.

Als geheugensteuntje het reglement van 2021.

Om jaarlijks mee te kunnen spelen voor het clubkampioenschap gelden de volgende regels:

Neem deel aan minimaal 3 TT's waarvan in 2021 1 TT verplicht is.

De overige TT zijn een vrije keuze onder voorwaarde dat deze is onder de vlag van het COM dus ook de bonds en wereldkampioenschappen.

Deelgenomen aan meerdere vrije TT's geef het resultaat van de beste TT tijdig door aan de secretaris Gerwin de Wit.
De regel voor
2021 is 1 verplichte TT en wel voor onze kring TT
Punten telling als volgt:

Van elke TT tellen de 3 beste vogels. Van deze negen vogels  worden de punten bij elkaar opgeteld.
Eindigen 2 deelnemers met een gelijke stand dan teld de 4e vogel van de onderlinge nog gelijk dan de 4e vogel van de kring.

Wilt u deel nemen aan en mee spelen om het clubkampioenschap dan kunt u zich opgeven voor deelname via o.a. onze site (contact).

Naam                                  totaal

JEUGD