Clubkampioenschap - De Edelzanger Veghel-Erp

Hoofdmenu:

Clubkampioenschap

Tentoonstelling

Om jaarlijks mee te kunnen spelen voor het clubkampioenschap gelden de volgende regels:

Neem deel aan minimaal 3 TT's waarvan 2 TT verplicht zijn.

De overige TT is een vrije keuze onder voorwaarde dat deze is onder de vlag van het COM dus ook de bonds en wereldkampioenschappen.

Deelgenomen aan meerdere vrije TT's geef het resultaat van de beste TT tijdig door aan de secretaris Gerwin de Wit.
De regel voor
2018 is 2 verplichte TT's en wel voor onze onderlinge TT  en De Kring in Zeeland.

Punten telling als volgt:

Van elke TT tellen de 3 beste vogels. Van deze negen vogels  worden de punten bij elkaar opgeteld.
Eindigen 2 deelnemers met een gelijke stand dan teld de 4e vogel van de onderlinge nog gelijk dan de 4e vogel van de kring.

Wilt u deel nemen aan en mee spelen om het clubkampioenschap dan kunt u zich opgeven voor deelname via o.a. onze site (contact).

Naam                                  totaal

JEUGD